Latest News

Tapijt reinigen

Ben jij een liefhebber van tapijten op de vloer in je woning? Logisch, want een tapijt creëert een warme en huiselijke sfeer in de woning. Het voelt zacht aan onder je voeten, ze bestaan in bijna alle kleuren, vormen en maten. Het grote nadeel? Het onderhoud en de reiniging van een tapijt. En dan hebben we het niet enkel over het stof dat zich erin vastklampt. Ook vlekken, zand of andere viezigheid lijken er gemakkelijk hun thuisbasis te vinden. Gelukkig bestaan er heel wat trucjes om je tapijt te reinigen, om hem zo lang mogelijk als nieuw te houden.

Lees meer
Latest News

Elektricien

Wil je zelf de elektronica en bekabeling in je woning vernieuwen of herstellen? Dat vraagt om de nodige expertise en vakkundigheid. Met elektriciteit spring je best uiterst voorzichtig om, want het brengt nu eenmaal een aantal gevaren met zich mee. Een lamp vervangen of een stopcontact vernieuwen kan je misschien nog zelf, maar voor complexe herstellingen raadpleeg je best een ervaren elektricien.

Lees meer
Latest News

Binnenschrijnwerk

Wilt u uw woning aan de binnenkant onder handen nemen? Dan doet u best een beroep op een professionele schrijnwerker. De vakmensen van Elfas nemen al uw afwerkingen en klussen binnenshuis onder handen – van meubilair tot trappen, deuren of plafonds.

Lees meer
Latest News

Sanitair

In uw woning zijn heel wat sanitaire voorzieningen terug te vinden. Denk maar aan de gootsteen, het toilet, de douche of het bad. Daar horen uiteraard ook de nodige leidingen, kranen, aansluitingen en afvoeren bij.

Lees meer
Latest News

Schilderwerken

Wordt het tijd dat uw woning een nieuw likje verf krijgt? Of wilt u de gevel van uw pand een andere look geven om zo de eerste indruk te verbeteren?

Lees meer
Latest News

Chauffagist

Het is misschien niet de eerste persoon waaraan je denkt bij het onderhoud van je woning en de installaties die zich erin bevinden, maar een chauffagist kan je toch zeer goed van dienst zijn. Om een simpel voorbeeld te geven: voor een verplicht onderhoud van de verwarmingsketel.

Lees meer
Latest News

Luchtgommen

Wil je jouw meubels, deuren, trappen, vloeren of eender welke oppervlakte in je woning een opknapbeurt geven, maar wil je niet gaan voor zandstralen? Dan is luchtgommen het ideale alternatief. Ga voor een interieur dat er helemaal als nieuw uit ziet. Onze experts werken tot in de puntjes alles af en leveren een schitterend resultaat.

Lees meer