Ben jij op zoek naar een klusjesman voor kleine karweien of grote klussen? Wij hebben een oplossing voor alle diensten die een woning nodig heeft. Van periodiek onderhoud tot herstellingen, wij hebben de perfecte dienst voor elke klus.

Vraag hier een offerte aan voor uw onderhoud

Onze klusjesdienst

Het goed onderhouden van een pand is van essentieel belang voor je veiligheid en comfort. Doorheen de tijd zijn er vaak kleine onderhoudswerken die de kop op steken. Meestal zijn dit vervelende karweien en die blijven langer liggen dan nodig is. Daarom is het een goed idee om een klusjesdienst in te schakelen voor kleine herstellingen en onderhoud van je pand. Wij zorgen ervoor dat alles in orde wordt gezet en onderhouden wordt volgens de hoogste standaarden. Van het herstellen van een klink tot het onderhouden van technische installaties, je kan steeds rekenen op de klusjesmannen van Elfas.

Een klusjesman voor onderhoudswerken

Voor elke herstelling of onderhoud kan je beroep doen op een van onze professionele klusjesmannen. Wij helpen je verder bij het goed onderhouden van je vastgoed.

Door een goed onderhoud van alles binnen en buiten voorkom je vaak ongemakken en mankementen. Een regelmatige diagnose of controle helpt je verder bij het voorkomen van grote herstellingswerken in je huis, appartement of kantoorgebouw. Dankzij onze gespecialiseerde klusjesdienst voor vastgoed onderhoud kan je steeds rekenen op de beste resultaten.

Wettelijke attesten en controles

Bij het onderhouden van een woning komen ook een aantal verplichtingen kijken. Zo zijn er een aantal zaken die periodiek moeten gecontroleerd worden door de eigenaar of huurder. Enkele voorbeelden van installaties waar een wettelijk attest voor nodig is zijn elektrische installaties, centrale verwarming en gas- en rookkanalen.

Herstellingen en technische problemen

Van kleine tot grote herstellingen, je kan steeds rekenen op onze professionele klusjesdienst. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van alle klussen binnen en buitenshuis. Zowel bij jou thuis als voor bedrijven zijn we steeds het perfecte aanspreekpunt voor elke herstelling dat moet gebeuren.

Onze klusjesdienst heeft een brede ervaring en is daarmee de beste oplossing voor elke klus. Niet alleen voor kleine herstellingen zoals het kitten van binnenschrijnwerk of repareren van een deur. Ook grote herstellingen en technische problemen vormen geen probleem voor onze ervaren klusjesman.

Enkele diensten die wij kunnen uitvoeren

Bij Elfas kan je terecht voor elke klus. We voeren steeds alle herstellingen uit met de nodige zorg en expertise. Een aantal van de diensten die je kan verwachten van onze klusjesdienst zijn:

  • schilderwerken
  • binnenschrijnwerk
  • herstellingen en plaatsen van verlichting
  • sanitair
  • elektriciteitswerken
  • kleine klusjes
  • reinigen van tegels, vloeren en parket
  • technische keuringen
Vraag hier een offerte aan voor uw onderhoud

Veelgestelde vragen

Als je op zoek bent naar een goede klusjesman voor kleine karweien of grote klussen, dan kan je rekenen op de klusjesdienst van Elfas. We kunnen je helpen bij een hele reeks diensten voor zowel binnen- als buitenshuis. Niet alleen herstellingen maar ook periodiek onderhoud en wettelijke keuringen kunnen uitgevoerd worden door een van onze experts.

Onze klusjesdienst helpt je met het uitvoeren van vervelende karweien, herstellingen of het onderhouden van technische installaties in en rond je woning. Dankzij onze brede expertise en jarenlange ervaring binnen de sector zijn we steeds opgewassen om je bij te staan bij alle mankementen. Na het uitvoeren van de werken of de herstellingen zorgen we er steeds voor dat we je woning netjes achterlaten.

Ben je zelf geen klusser, dan hebben wij de oplossing voor jou. Onze klusjesdienst kan je helpen bij een aantal vervelende plichten zoals het onderhouden van je tegels en vloeren, herstellingen en periodieke keuringen en attesten. Heb je graag een concreet idee hoe we je kunnen helpen? Neem dan contact op met onze klantendienst. Onze experts helpen je met veel plezier verder en beantwoorden al je vragen.

Bij een huurwoning is het in de meeste gevallen de huurder dat onderhoud en keuringen zal bekostigen. Enkel wanneer er gebreken zijn bij aanvang van het huurcontract waar de huurder niet aansprakelijk voor is, dan zal de verhuurder deze kosten dekken. Bij huurwoningen is het steeds de beste optie om eerst de verhuurder te contacteren, huurcontracten na te kijken en informatie in te winnen.