Onderhoud en technische herstellingen aan je woning: het vraagt heel wat tijd, energie, vakkennis en vaardigheden. Het is dan ook niet gek om specifieke werkjes uit te besteden aan een ervaren klusjesdienst. 

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partij voor je onderhoudswerken of herstellingen in Aalst, dan is Elfas een goede keuze. Onze experts doen er alles aan om zowel binnen als buiten de waarde van je woning of vastgoed te behouden. Dat gaat van periodiek onderhoud tot kleine of grote herstellingswerken. 

Ontdek hieronder een greep uit onze diensten, of contacteer ons voor meer informatie.

Onderhoudswerken in Aalst

Je pand onderhouden is van groot belang om de waarde ervan te behouden. Doorheen de jaren kom je onvermijdelijk mankementen tegen die een onderhoud vereisen. Al is het misschien een vervelende klus, toch is het verstandig om deze werkjes niet te lang te laten aanslepen. Elfas neemt die taak graag voor zijn rekening. Ons team van experts zorgt ervoor dat alles wordt onderhouden volgens de regels van de kunst en alle standaarden. Dat gaat van het herstellen van een deurklink tot het onderhouden van technische toestellen. 

Daarnaast voeren we diagnoses en controles uit aan je appartement, huis of kantoorgebouw. We kijken hierbij alles na op mankementen, en vermijden zo dat je voor grote onderhoudswerken en herstellingen komt te staan. 

Onze klusjesmannen zijn uiteraard op de hoogte van alle wettelijke verplichtingen, attesten en controles. Er zijn namelijk een aantal zaken die periodiek gecontroleerd moeten worden, zoals elektrische installaties, centrale verwarming of gas- en rookkanalen. Elfas doet dit voor jou, zodat je steeds wettelijk in orde bent.

Technische problemen en herstellingen

Van kleine herstellingswerken tot grote, technische onderhoudsbeurten, onze vakmensen weten hoe ze het moeten aanpakken. Met hun brede ervaring en expertise bieden ze steeds de juiste oplossing. Of het nu gaat om het kitten van binnenschrijnwerk, het repareren van een deur of grote technische problemen: bij Elfas ben je aan het goede adres.

Overige klusjesdiensten in Aalst

Hierboven somden we nog maar een kleine greep uit onze diensten op. Uiteraard gaat onze kennis en kunde verder dan dat. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Schilderwerken 
  • Elektriciteitswerk
  • Binnenschrijnwerk
  • Reiniging van tegels, vloeren en parket
  • Technische keuringen 
  • Herstellingen en plaatsing van verlichting
  • Herstellingen en plaatsing van sanitair

Contacteer Elfas in Aalst

Zie je het helemaal zitten om met een gekwalificeerde klusjesdienst in zee te gaan? Neem dan snel contact op met ons. 

Onze professionele vakmensen denken samen met jou na over de meest efficiënte oplossing. Zit je nog met vragen, of ontvang je graag vrijblijvend een offerte? Contacteer ons telefonisch op +329 396 32 50, of via mail naar facility@elfas.be.