Een periodiek en kwalitatief onderhoud aan je woning, appartementsgebouw of kantoorruimte is belangrijker dan je misschien in eerste instantie zou denken. Kleine karweitjes voorkomen namelijk dat je na verloop van tijd grote onderhoudswerken en renovaties moet uitvoeren.

Een betrouwbare en kwalitatieve partner is hierbij natuurlijk aangeraden. De vakmensen van Elfas zijn gespecialiseerd in klusjesdiensten. Ze bieden oplossingen aan voor alle diensten die je woning vanbinnen of vanbuiten nodig heeft om zijn waarde te behouden. Dat gaat van periodiek onderhoud tot grote en kleine herstellingen.

Onderhoudswerken in Antwerpen

Een goed onderhoud van je woning of bedrijfsgebouw is van groot belang om de charme ervan te behouden. Zowel vanbinnen als vanbuiten kunnen zich vaak mankementen voordoen, zelfs zonder je het zelf doorhebt. Deze gebreken leiden na verloop van tijd meestal tot grotere ongemakken. Om deze grote onderhoudswerken te voorkomen, raden we aan een periodieke diagnose of controle te laten uitvoeren. Onze specialisten sporen alle defecten en gebreken grondig op, en vermijden zo dat ze escaleren. 

Ook zijn onze experts op de hoogte van alle wettelijke attesten en controles. Bij het onderhoud van je vastgoed houden ze uiteraard rekening met alle verplichtingen. Denk bijvoorbeeld aan elektrische installaties, centrale verwarming, gas- en rookkanalen...

Herstellingen en technische problemen in Antwerpen

Voor je grote en kleine herstellingen en technische problemen kan je altijd rekenen op onze klusjesdienst. De kleine werken zoals schilderen of verlichting plaatsen zijn snel uitgevoerd, maar ook elektriciteitswerken en -herstellingen of binnenschrijnwerk nemen we met plezier voor onze rekening.

Overige klusjesdiensten in Antwerpen

Bovenstaande zaken zijn slechts een aantal van onze diensten. Natuurlijk gaat ons vakgebied breder dan dat: 

  • Schilderwerken
  • Binnenschrijnwerk 
  • Plaatsen en herstellen van verlichting
  • Installeren en herstellen van sanitair 
  • Elektriciteitswerken 
  • Kleine klusjes 
  • Reinigen van tegels, vloeren en parket 
  • Technische keuringen 

Uiteraard voeren wij elke klus uit met de nodige expertise. Wil je weten of we jouw onderhoudswerken ook kunnen uitvoeren? Contacteer ons dan telefonisch via +329 396 32 50 of per mail naar facility@elfas.be.

Contacteer Elfas voor je klusjesdiensten

Bij Elfas werken we steeds met een optimale gedrevenheid en passie voor het vak. Voor ons is geen uitdaging te groot, en we gaan steeds voor de beste kwaliteit. 

Heb je nog vragen over jouw specifieke klusjesdiensten? Contacteer ons gerust telefonisch via +329 396 32 50. Ook via mail beantwoorden we zo snel mogelijk jouw aanvragen: facility@elfas.be

Ben je benieuwd wat jouw klusjeswerken je zullen kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Omdat elke karwei anders is, bekijken we in detail alle mogelijkheden, om je zo de voordeligste en meest rendabele opties voor te leggen.