Hecht jij veel belang aan je veiligheid, comfort, maar vooral aan je woning? Dan is een periodiek onderhoud van essentieel belang. We zien het vaak over het hoofd, maar toch zijn kleine onderhoudswerken vaak nodig om de levensduur en kwaliteit van je woning optimaal te houden – met de vervelende klusjes als eerste.

Een gespecialiseerde klusjesdienst komt hier als geroepen. Onze klusjesdienst in Gent zorgt ervoor dat alles wordt onderhouden volgens de hoogste standaarden. Bij de vakmensen van Elfas kan je terecht voor de kleinste karweien of de grote onderhoudsbeurten.

Onderhoudswerken 

Het onderhoud van vastgoed is van uiterst belang, en daar zijn we ons bij Elfas sterk van bewust. Daarom zijn onze vakmensen professionals in het detecteren van opkomende mankementen aan je woning. Zo voorkomen ze grote onderhoudswerken binnen of buiten aan je woning, appartement of kantoor. 
Bovendien zijn onze specialisten op de hoogte van alle wettelijke attesten en controles – denk maar aan de attesten voor elektrische installaties, centrale verwarming of gaskanalen. Hiermee wordt uiteraard rekening gehouden wanneer we uw vastgoed komen onderhouden.

(technische) herstellingen

Ben je eigenaar van een privéwoning, of zoek je een onderhoudsdienst voor je kantoorruimte of appartementsgebouw in Gent? Bij Elfas zijn we gespecialiseerd in grote en kleine herstellingen in eender welk type pand en zowel binnen als buiten. Denk hierbij aan het kitten van schrijnwerk of het repareren van deuren en ramen. Daarnaast kan je ons ook altijd inschakelen voor technische problemen.

Andere klusjes van Elfas in Gent

Bovenstaande zaken zijn slechts een greep uit onze diensten. Bij onze klusjesdienst in Gent kan je voor heel wat uiteenlopende zaken terecht. Een aantal diensten waarvoor je ons steeds kan contacteren zijn: 

  • Schilderwerken 
  • Binnenschrijnwerk
  • Herstelling en plaatsing van verlichting
  • Sanitair
  • Elektriciteit
  • Reiniging van tegels, vloeren en parket 
  • Technische keuringen.

Contacteer onze klusjesdienst in Gent

Wil je weten of wij ook jouw klus kunnen klaren? Contacteer ons telefonisch via +329 296 32 50. Ook via mail beantwoorden wij zo snel mogelijk al je vragen. Benieuwd wat de herstellingswerken of het onderhoud je kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via facility@elfas.be.