Je woning of pand onderhouden is van groot belang voor de levensduur ervan, maar ook voor je eigen veiligheid en comfort. Doorheen de jaren duiken onvermijdelijk kleine of grote onderhoudswerken op. Wil je deze op een correcte en efficiënte manier klaren, dan komt een professionele klusjesdienst als geroepen. De experts van Elfas in Leuven zijn van alle markten thuis als het over kleine of grote karweien gaat. Van periodiek onderhoud tot herstellingen, ons team brengt het voor jou in orde.

Klusjesdienst voor onderhoudswerken

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom raden we aan om jouw woning periodiek te onderhouden. Zo vermijd je defecten en ongemakken die tot grote onderhoudswerken kunnen leiden. 

Ons team in Leuven controleert alle toestellen in en rond de woning, en onderhouden alle materialen om het beste resultaat te kunnen garanderen. Uiteraard zijn ze op de hoogte van alle wettelijke attesten en controles. Denk maar aan een wettelijk attest voor centrale verwarming, gas- en rookkanalen... 

Herstellingen en technische problemen in Leuven

Je woning onderhouden, daar komen ook kleine en grote herstellingen bij kijken. Deze zijn niet altijd van moeilijke aard, maar vragen vaak toch om de nodige kennis of kunde. Onze klusjesdienst heeft een brede ervaring en weet als de besten hoe ze technische problemen of herstellingswerken moeten aanpakken. Dat gaat van het maken van klinken en deuren, tot het kitten van binnenschrijnwerk en nog veel meer. 

Andere klusjesdiensten in Leuven

Bij Elfas in Leuven gaan we verder dan de bovengenoemde klusjes. Zowel kleine herstellingen als grote onderhoudswerken vallen binnen onze expertise. Een greep uit onze diensten: 

  • Schilderwerken 
  • Binnenschrijnwerk 
  • Verlichting plaatsen en herstellen 
  • Sanitaire voorzieningen plaatsen en herstellen 
  • Elekticiteitswerken 
  • Tegels, vloeren of parket reinigen 
  • Technische keuringen uitvoeren 
  • ...

Contacteer Elfas voor al je klusjesdiensten

Zoek je nog een betrouwbare en professionele partner voor eender welke klus in of rond je woning? Ons team van experts staat voor je klaar. Met onze gedrevenheid en vakkennis gaan we steeds voor het beste resultaat. 

Zit je met vragen, wil je weten of wij jouw klus kunnen klaren, of ben je benieuwd hoeveel onze klusjesdiensten jou zullen kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Je kan ook telefonisch bij ons terecht op het nummer +329 396 32 50. Via mail beantwoorden we eveneens zo snel mogelijk alle vragen: facility@elfas.be.