Voor klusjes groot en klein, moet je bij Elfas zijn. ‘Wat een voorspelbare slagzin’, horen we je denken. Maar beter dan dat kan het niet verwoord worden. Onze klusjesdienst in Limburg is namelijk gespecialiseerd in alle diensten die een woning of bedrijfspand nodig heeft. Van periodiek onderhoud tot herstellingen, zowel binnen als buiten, bieden onze vakmensen de juiste oplossing.

Ben je benieuwd of we iets voor jou kunnen betekenen? Contacteer ons telefonisch op +329 396 32 50 of via mail naar facility@elfas.be.

Onderhoudswerken in Limburg

Vaak zien mensen het onderhoud van hun woning of bedrijfsruimte over het hoofd. Zolang er geen mankementen zijn in de ruimtes, lijkt alles namelijk in orde. Toch kunnen kleine gebreken of onzichtbare beschadigingen heel wat kwaad doen. Om te voorkomen dat je voor grote onderhoudswerken komt te staan, is een regelmatige controle aangewezen.

De klusjesmannen van Elfas zijn daarom gespecialiseerd in de controle of diagnoses van je vastgoed en sporen gebreken op om ze op een efficiënte en effectieve manier te herstellen. Bij ons kan je steeds rekenen op de beste resultaten.

Bij bepaalde onderhoudswerken komen ook wettelijke attesten en controles kijken. Natuurlijk zijn onze experts op de hoogte van alle verplichtingen en voeren ze de onderhoudswerken en controles periodiek uit volgens de regels. Denk hierbij maar een elektrische installaties, centrale verwarming of gas- en rookkanalen.

(Technische) problemen en herstellingen

Voor herstellingswerken of technische problemen neem je niet graag de eerste de beste vakman aan. Onze klusjesdienst is gespecialiseerd in het vak en beschikt over de nodige ervaring om steeds de beste oplossing te bieden. Zowel voor kleine werken zoals schrijnwerk of reparaties van deuren en ramen, als voor grote (technische) herstellingen weten onze vakmensen raad.

Andere klusjesdiensten in Limburg

Bovenstaande herstellingen en onderhoudswerken zijn maar een fractie van wat wij effectief te bieden hebben. Onze gespecialiseerde klusjesmannen zijn van zowat alle markten thuis en slaan geen enkele uitdaging uit de weg. Zo kan je ons ook inschakelen voor onder andere: 

  • Schilderwerken
  • Binnenschrijwerk 
  • Plaatsen en installeren van verlichting
  • Installeren en herstellen van sanitair 
  • Allerhande kleine karweitjes 
  • Elektriciteitswerken 
  • Reinigen van tegels, vloeren en parket 
  • Technische keuringen 

Ben je benieuwd of wij iets voor jou kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op via +329 396 32 50 of via mail naar facility@elfas.be.

Contacteer Elfas voor je klusjes in Limburg

Wil je jouw woning, appartementsgebouw of bedrijfsband het beste onderhoud bieden en zo grote herstellingswerken vermijden? Ga dan met een gespecialiseerde klusjesdienst in zee. De vakmannen van Elfas zijn ervaren en gedreven, om je zo steeds het beste resultaat te kunnen garanderen. 

Elke klus is natuurlijk anders. Ben je benieuwd wat jouw werken zullen kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Onze specialisten bekijken wat de beste en voordeligste opties zijn voor jouw situatie, voorkeuren en vereisten. 

Zit je met andere vragen over onze klusjesdiensten? Neem dan contact op via facility@elfas.be of telefonisch naar +329 396 32 50.