Wilt u uw woning aan de binnenkant onder handen nemen? Dan doet u best een beroep op een professionele schrijnwerker. De vakmensen van Elfas nemen al uw afwerkingen en klussen binnenshuis onder handen – van meubilair tot trappen, deuren of plafonds. Dankzij de jarenlange ervaring hebben onze schrijnwerkers dan ook de nodige expertise om alles tot in de details en correct af te werken. Want een warme thuis is goud waard, en daar weten we bij Elfas alles van! 

(totaal-)renovaties

Wilt u gaan voor een volledige renovatie met alles erop en eraan, of heeft u een kleinschalig project in gedachten? Wat uw wensen ook zijn, bij Elfas weten we van aanpakken.

Voor een totaalrenovatie denken wij steeds mee na over de beste materialen en beste opties om uw woning zo optimaal mogelijk te verbouwen. Of het nu gaat over een volledige ruimte of enkel het plafond, de trap of kleinere delen van uw huis, onze schrijnwerkers zijn altijd gedreven om een optimaal resultaat af te leveren. 

Maatwerk

Schrijnwerkerij, daar komt vooral veel maatwerk aan te pas. Onze experts van Elfas hebben oog voor detail en maken uw meubels of andere interieurinrichting precies op maat van uw woning. Wilt u een kast die perfect in de hoek van een ruimte past, of een tv-meubel dat mooi over de lengte van de muur staat? Onze schrijnwerkers regelen het.

Geniet van een totaaloplossing

Bij Elfas doen we meer dan alleen schrijnwerkerij. Ziet u de grote schoonmaak na uw binnenrenovatie niet zitten? Dan neemt Elfas die graag voor zijn rekening. Onze professionele schoonmakers reinigen uw woning volledig, zodat u in een nieuwe en glanzende thuis terechtkomt. 

Vraag vrijblijfend een offerte

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve partner voor uw binnenschrijnwerk? Bij Elfas bent u aan het juiste adres. 
Omdat geen enkel schrijnwerk hetzelfde is, bekijken wij graag voor elke situatie de correcte prijs. Bent u benieuwd wat uw wensen u zullen kosten? Vraag dan gratis en volledig vrijblijvend een offerte aan. Zit u met prangende vragen? Dan kan u bij ons terecht via +329 396 32 50. Ook via mail beantwoorden we met veel plezier uw vraag of opmerking: facility@elfas.be.