Wil je jouw meubels, deuren, trappen, vloeren of eender welke oppervlakte in je woning een opknapbeurt geven, maar wil je niet gaan voor zandstralen? Dan is luchtgommen het ideale alternatief. Ga voor een interieur dat er helemaal als nieuw uit ziet. Onze experts werken tot in de puntjes alles af en leveren een schitterend resultaat.

Vraag een vrijblijvende offerte

Wat is luchtgommen?

Luchtgommen betekent letterlijk ‘gommen met lucht’. Logisch, zou je denken. De lucht wordt hier gebruikt als schuurmiddel. Door het luchtgommen maken we dus het materiaal, zoals hout, metaal, ijzer... weer helemaal als nieuw. De oude bedekking van het oppervlak wordt verwijderd en er ontstaat opnieuw een mooi, egaal vlak. Zo wordt bijvoorbeeld de verf, het vernis of vuil weggewerkt zodat het oppervlak weer gaat stralen. Vervolgens kan eventueel een nabehandeling worden uitgevoerd om de levensduur en uitstraling te bevorderen.

Waarin verschilt luchtgommen met zandstralen?

Het grote verschil tussen zandstralen en luchtgommen zit ‘m in de kracht waarmee de behandeling gebeurt. Zandstralen is veel agressiever, terwijl we bij het luchtgommen een lage druk gebruiken om microkorrels voorzichtig tegen het oppervlak te stralen. Zo kan er op een voorzichtige en gedetailleerde manier tewerk gegaan worden, en ben je zeker van een precies resultaat.

Je meubels luchtgommen

Beginnen je meubels hun authentieke uitstraling te verliezen? Geen probleem, want een luchtgombeurt doet ze opnieuw stralen. Ook wanneer je jouw kasten, banken of andere meubelstukken een nieuw likje verf, een laagje vernis of een speciale uitstraling wil geven, is op voorhand luchtgommen niet verkeerd. Zo wordt het oppervlak opnieuw egaal en ziet de behandeling er des te beter uit. 

De vele toepassingen van luchtgommen

Bij Elfas kunnen we luchtgom werken in heel wat situaties toepassen. Bovenstaande werken zijn slechts voorbeelden, want er zijn nog verschillende andere toepassingen mogelijk. Wil je een oppervlak in je woning weer doen stralen als voordien? Neem dan contact op met onze experts. Zij kunnen je zonder twijfel het beste advies meedelen. Samen denken we na over de juiste oplossing voor jouw situatie.

Elfas voor al je luchtgom werken

Ben je op zoek naar een betrouwbare en deskundige partner voor jouw luchtgom werken? Dan ben je bij Elfas aan het juiste adres. Onze experts hebben ervaring in luchtgommen en bieden je de beste service aan.

Het luchtgommen van (oude) meubels, trappen of andere oppervlakken vraagt meestal om een goede precisie en vakkundig werk. Vertrouw daarom op Elfas voor alle professionele diensten.

Ben je benieuwd wat de luchtgom werken in jouw interieur zullen kosten? Vraag dan volledig vrijblijvend een offerte aan. 
Je kan ons telefonisch contacteren op het nummer +329 396 32 50. Ook via mail staan wij steeds klaar om je vragen te beantwoorden: facility@elfas.be.