In uw woning zijn heel wat sanitaire voorzieningen terug te vinden. Denk maar aan de gootsteen, het toilet, de douche of het bad. Daar horen uiteraard ook de nodige leidingen, kranen, aansluitingen en afvoeren bij. Een sanitaire voorziening is dus complexer dan u op het eerste gezicht zou denken. De loodgieters van Elfas zijn daarom gespecialiseerd in alle mogelijke sanitaire werken. 

 

Ga voor de totaaloplossing!

Bij Elfas zijn we van alle markten thuis, en kunnen we voor elk probleem de juiste oplossing bieden. Voor uw sanitair kan u alvast rekenen op onze ervaren loodgieters, maar ook voor de schoonmaak achteraf kan u bij ons terecht. We snappen namelijk dat u na een renovatie of herstelling geen stof of vuil meer kan zien. Daarom is ons team eveneens gespecialiseerd in de reiniging en opkuis van uw woning. Geef dus die grote schoonmaak maar uit handen, en geniet met volle teugen van uw herstelde of vernieuwde huis!

Doe beroep op een expert in sanitair

Bent u benieuwd wat uw sanitaire aanpassingen u zullen kosten? Vraag dan volledig vrijblijvend en gratis een offerte aan. Zit u nog met prangende vragen over onze diensten? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer +329 396 32 50. Ook via mail beantwoorden wij zo snel mogelijk uw vraag: facility@elfas.be.