Wordt het tijd dat uw woning een nieuw likje verf krijgt? Of wilt u de gevel van uw pand een andere look geven om zo de eerste indruk te verbeteren? Wat voor schilderwerken u ook in gedachten heeft, de ervaren schilders van Elfas staan u met veel plezier bij en werken elke schilderbeurt tot in de details af.

Buitenschilderwerk

Een eerste argument om je buitengevels te voorzien van een nieuw likje verf, is de uitstraling. Uw buitengevel zorgt voor de eerste indruk, en u wil natuurlijk dat die indruk goed is. Naast de look and feel van uw gevel, heeft buitenschilderwerk nog een andere belangrijke functie. Het beschermt hout, zoals je raamkozijnen, tegen neerslag en wind. Het is dus zeker geen overbodige luxe om de buitenkant van uw woning af en toe te verwennen door er een fris laagje verf over te schilderen.

Binnenschilderwerk

Wilt u de sfeer in uw woning een boost geven met een nieuwe kleur? Dat kan op heel wat verschillende manieren. Zo kan u uw plafond een nieuw laagje verf geven, maar ook de muren of zelfs de vloer kunnen worden geschilderd. Een professionele schilder is daarbij uiteraard aangeraden. Zo bent u er zeker van dat de schilderwerken nauwkeurig en correct gebeuren.

Weet u niet welk type verf of welke kleur het best passen bij uw woning? Dan geven onze ervaren vakmannen u graag het nodige advies.

Offerte schilderwerk

Wilt u uw huis schilderen, maar weet u niet waar te beginnen? De ervaren schilders van Elfas weten dat wel. Bij ons kan u terecht voor een kleine schilderdienst, maar ook voor totaalprojecten staan we voor u klaar. Vraag volledig vrijblijvend een offerte aan, of neem contact op voor meer inlichtingen.

Vraag offerte aan!