We hoeven het je waarschijnlijk niet te vertellen, maar een goed onderhoud verlengt de levensduur en kwaliteit van je woning aanzienlijk. We snappen natuurlijk ook dat je zelf vaak geen tijd, energie of zin hebt om al het onderhoud in je eentje te klaren. 
Een betrouwbare partij voor je herstellingen in Brugge is dan ook geen overbodige luxe. De experts van Elfas doen er alles aan om jouw vastgoed zowel vanbinnen als vanbuiten op te waarderen. 

Hieronder ontdek je alvast een greep uit onze diensten. Wil je meer weten, zit je met vragen of wil je een vrijblijvende offerte? Contacteer ons dan via facility@elfas.be of telefonisch op +329 396 32 50.

Onderhoudswerken in Brugge

Voor zij die een partner zoeken voor het (periodiek) onderhoud van hun woning, herstellingswerken of technische keuringen, is Elfas de perfecte keuze. Wij bieden een oplossing voor al jouw behoeften. Op die manier blijft jouw woning, bedrijfspand of ander vastgoed zijn waarde behouden en blijft alles in een perfecte staat. 

Het is namelijk niet onvermijdelijk dat je pand doorheen de jaren mankementen of onzuiverheden gaat vertonen. Het is een vervelende klus, maar je laat het best niet te lang aanslepen. Zo voorkom je dat de problemen escaleren. Geef die taak gerust uit handen. De vakmensen van Elfas nemen het werk graag voor hun rekening. Ze gaan steeds volgens de regels van de kunst tewerk en volgen alle officiële standaarden op. 

Voordat we aan de (periodieke) onderhoudswerken beginnen, voeren we een grondige diagnose uit. We controleren op eventuele mankementen en vermijden zo dat je voor grote onderhoudskosten of herstellingen komt te staan. 

Bovendien zijn onze professionals op de hoogte van alle wettelijke attesten en verplichtingen. Denk bijvoorbeeld aan je elektrische installaties, centrale verwarming, gas- en rookkanalen die geregeld nagekeken moeten worden. Dat doet Elfas voor jou. Zo blijf je steeds wettelijk in orde. 

Technische problemen en herstellingen

Voor al jouw herstellingswerken in Brugge, groot of klein, ben je bij Elfas aan het juiste adres. Onze ervaren mensen weten van aanpakken, en dankzij hun jarenlange ervaring kennen ze voor elke situatie de juiste methode. Of het nu gaat over het repareren van een deur, een groot technisch probleem of gewoon het bijschilderen van een oneffen muur: bij Elfas kan je terecht.

Andere klusjesdiensten in Brugge

Bovenstaande services zijn uiteraard maar een beknopte weergave van wat wij allemaal te bieden hebben. Geef ons een onderhoudswerkje of klus, en wij klaren het voor jou. Onze kennis gaat ver, en zo zijn er maar weinig zaken die wij niet kunnen bieden. Zo kan je bij ons aankloppen voor bijvoorbeeld: 

  • Schilderwerken 
  • Elektriciteitswerken 
  • Binnenschrijnwerk 
  • Reiniging van vloeren, parket of tegels 
  • Technische keuringen
  • Herstellingen en plaatsing van verlichting
  • Herstellingen en plaatsing van sanitaire voorzieningen

Contacteer Elfas in Brugge

Heeft jouw woning een (periodiek) onderhoud nodig of botste je onlangs op een mankement of technisch probleem? Neem dan contact op met Elfas. Samen bekijken we de mogelijkheden en bespreken we de meest efficiënte onderhoudsmethode voor jouw situatie. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Ook voor andere vragen kan je steeds bij ons terecht op +329 396 32 50 of via mail naar facility@elfas.be.