Uw panden helemaal ontruimen om te verhuizen, na een overlijden of een renovatie? Bij Elfas kan je terecht voor een totaal oplossing. Van ontruimingen tot opkuis, u kan op onze diensten rekenen.

Elfas zorgt ervoor dat uw vastgoed er kraaknet uitziet. Bezemschoon. Klaar voor verhuur, verkoop of om er zelf in te wonen. Alle panden, zowel voor bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht.

Vraag uw offerte op maat aan

Ontruimingen

Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van allerhande verschillende panden. Voor zowel inboedel als afval kan u beroep doen op onze deskundige woningontruiming. Ook voor verhuizing kunnen wij uw woning verzorgen en voorbereiden. Hierdoor hoeft u niet te stressen en laat u het werk over aan een professionele firma. Zo komt u thuis in uw nieuw huis zonder zorgen.

Verhuizingen kunnen vaak erg lastig zijn en veel tijd vragen. Ook het ontruimen na een overlijden kan veel emoties los maken. Het kan in zo een situatie de juiste moment zijn om beroep te doen op een firma die u kan vertrouwen. Hierdoor hoeft u zich minder zorgen te maken over de aanstaande werken.

Ook na een grondige verbouwing laat u de ontruimingen best aan een expert over, zeker als het om een bedrijfspand gaat. Sommige aannemers laten wel eens wat materiaal en afval achter. En het ontruimen van fabrieken en loodsen vraagt zeker om een doordachte aanpak met oog voor uw gezondheid en het milieu.

Heeft u graag een offerte voor de ontruiming van bedrijven of uw huis? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze experts.

Opkuis

Ontruimen is één ding, maar hoe zorg je ervoor dat het pand er weer kraaknet uitziet? Huur een firma in die de knepen van het vak kent, zodat de waarde van uw vastgoed meteen stijgt. Zo raakt je pand sneller verkocht. of heeft u een nette plek om naartoe te verhuizen.

Wij nemen het volledige interieur onder handen. Van de kelder tot de zolderkamer, alles staat netjes aan de kant dankzij onze ontruiming diensten.

Vraag uw offerte op maat aan

Ontruiming + opkuis boeken?

Bij Elfas boek je een ontruiming en opkuis aan voordelige tarieven. Vraag hier gerust een offerte aan voor uw specifieke situatie. We helpen je graag verder met elke woningontruiming of ontruimingen bij bedrijven.

Informeer gerust naar de mogelijkheden voor uw specifieke geval. We helpen u graag verder met al uw vragen.

Vraag uw offerte op maat aan

Veelgestelde vragen

Het ontruimen van een bedrijf, woning of grond betekent deze volledig leeg maken. Een ontruiming heeft u vaak nodig bij verhuizingen, na renovaties, bij een overlijden of voor u intrekt in een nieuwe woning.

Wij zijn vooral werkzaam in de regio Gent. Hier kan u beroep doen op onze verschillende diensten waaronder ontruimingen.

De duur van een ontruiming is sterk afhankelijk van de situatie waarin het te ontruimen gebouw zich bevindt. Afhankelijk van de inboedel, de oppervlakte en de situatie kan de duur gaan verschillen.

Wij bieden ontruimingen aan aan zowel particulieren als bedrijven. U kan beroep doen op onze diensten voor de ontruimingen van een huis, scholen, fabrieken, kantoren en enig ander vastgoed. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie en een offerte op maat.