Er zijn verschillende redenen waarom je de inboedel van een ruimte of pand wil (laten) opruimen. Denk maar aan een verhuis, een overlijden, een herinrichting of renovatie. Wat de reden ook is, het blijft een tijdrovende en zware klus om al je spullen zorgvuldig uit de woning of een bedrijfspand te verwijderen. 
Bij Elfas kan je terecht voor een totaaloplossing: van de ontruiming tot de opkuis, wij nemen het graag in onze handen. 
Onze experts zorgen ervoor dat je pand er weer kraaknet uitziet. Zowel bedrijven als particulieren kunnen van onze professionele diensten gebruikmaken. 

Opruimen inboedel: alles en overal

De opruimploeg van Elfas is gespecialiseerd in de opruiming van eender welk pand. Zo kan je bij ons komen aankloppen voor de opruiming van de inboedel in een particuliere woning. Maar ook voor het ontruimen van bedrijfspanden (denk maar aan een faillissement of verhuis van je bedrijf) staan wij met open armen klaar. 

Wij weten maar al te goed dat een verhuis stressvol kan zijn, of dat een overlijden veel emoties kan losmaken. In zo’n situaties is de ontruiming van het gebouw het laatste waar je op dat moment mee bezig wil zijn. Vertrouw deze taak toe aan een professionele schoonmaakdienst. Zo kan jij je focussen op wat er echt toe doet.

INBOEDEL OPRUIMEN BIJ KANTOREN

Een bedrijfsruimte leegmaken kan meer werk zijn dan je in eerste instantie zou denken. Want heb je al eens nagedacht over de verborgen documenten en papieren die zich jarenlang opstapelden op zolder of in de kelder? En bovendien vragen alle meubels, computers, printers en andere werkbenodigdheden om een zorgvuldige aanpak. Dankzij de ervaring van Elfas weten we hoe we deze taak efficiënt en zorgvuldig kunnen aanpakken. 

ONTRUIMING WONING

De inboedel van je woning laten opruimen, het kan verschillende aanleidingen hebben. Staat er bijvoorbeeld een verhuis gepland? Dan moet je huidige woning uiteraard leeg zijn voor de volgende bewoners, en jouw spullen wil je liefst heelhuids in je nieuwe woonst krijgen.  Met de hulp van Elfas kan je op beide oren slapen. Focus je dus maar gewoon op wat er echt toe doet, onze opruimers doen de rest.

INBOEDEL OPRUIMEN NA EEN OVERLIJDEN

Een sterftegeval in de familie of in je dichte omgeving is niet leuk. Toch zijn er verplichtingen die moeten gebeuren, waaronder het leegmaken van de woning. Niet iets waar je op dat moment mee wil bezig zijn waarschijnlijk. Schakel daarom de hulp in van Elfas. Ons team ontruimt met alle respect en zorg de woning. 

Hoe gaan we te werk bij opruimingen?

Voor een woningontruiming, maar ook voor ontruimingen van bedrijven gaan we altijd op maat te werk. Elke situatie is anders, en we bekijken graag persoonlijk alle aspecten van het pand voordat we effectief van start gaan met de ontruiming. 

Om het jou gemakkelijk te maken, bieden wij een totaalplaatje aan. Zo nemen wij ook de schoonmaak voor onze rekening. Nadat de woning of het bedrijfspand volledig leeg is, en alle spullen zijn opgeruimd, kunnen wij – indien jij dat wenst – ook de ruimtes volledig reinigen. Wij nemen hierbij het volledige interieur onder handen, van kelder tot zolder. Ook het afval nemen wij netjes mee en sorteren we in de juiste container. 

Kostprijs inboedel opruimen

De ene inboedel is de andere niet. De ene heeft al wat meer spullen dan de andere. Een vast kostenplaatje kunnen we daarom niet geven. De prijs hangt namelijk af van de aard van het pand, het aantal spullen, de oppervlakte... 

Vraag daarom vrijblijvend en volledig gratis een offerte aan bij Elfas. 

Heb je andere vragen over onze diensten? Neem dan telefonisch contact op: +329 396 32 50. Ook via mail kan je jouw vragen aan ons richten via facility@elfas.be.