Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom je jouw woning of bedrijfspand zou ontruimen. Denk maar aan een verhuis, na een overlijden of bij een renovatie. Voor een totaaloplossing, van ontruiming tot schoonmaak, kan je bij de experts van Elfas terecht. Reken op onze diensten voor een vakkundige en correcte service, op maat van jouw behoeften. 

Elfas heeft maar één doel: jouw vastgoed er kraaknet laten uitzien, zonder stofje aan de lucht. Met andere woorden: met onze diensten is jouw pand klaar voor verhuur, verkoop of om gerenoveerd te worden. Zowel voor particuliere woningen als voor bedrijfsruimtes kan je onze hulp inschakelen.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Verschillende woningontruimingen

Ons team van ontruimers zijn is gespecialiseerd in het ontruimen van verschillende types panden. Zowel de inboedel als het afval nemen wij voor onze rekening bij een deskundige woningontruiming. Op die manier maken wij de woning of het bedrijfspand helemaal klaar voor een renovatie, verkoop of verhuur. 

Ook voor een hele verhuizing kunnen wij je woning verzorgen en voorbereiden. Zo hoef je zelf niet bezig te zijn met deze lastige job, en kan je focussen op andere dingen. Zo kom je uiteindelijk thuis in een nieuw huis, en dat zonder zorgen en problemen. 

Daarnaast kan het ontruimen van een woning na een overlijden van een dierbare veel emoties opwekken. In zo’n situaties wil je die job misschien liever uit handen geven. Daarvoor is Elfas de ideale partner. Elfas is een firma die je voor 100% kan vertrouwen als het op een correcte, respectvolle en eerlijke service gaat. 

Zit je volop in de verbouwingsfase of zit de verbouwing er ondertussen op? Dat levert, naast een vernieuwde woning of kantoorruimte, ook heel wat afval op. Zeker bij een bedrijfspand zoals een fabriek of loods durven sommige aannemers al eens wat overtollig vuil achterlaten. Het ontruimingsteam van Elfas ontruimt alles tot in de kleinste hoekjes. Dit gebeurt uiteraard altijd met onze doordachte aanpak en oog voor gezondheid en milieu. 

Had je eerder kleinere ontruimingswerken in gedachten? De opruiming van een kelder, zolder of tuinhuis? Ook dan kan je natuurlijk aankloppen bij Elfas. Wij komen met plezier de gewenste ruimtes ontruimen.

Vraag een offerte voor ontruiming aan

Ontruimen en opkuisen in één

De ontruiming is één ding, maar het stof en vuil dat er uiteindelijk overblijft, is een andere zaak. Hoe zorg je ervoor dat het pand er weer kraaknet uitziet? Simpel, ga voor de hulp van ons professioneel schoonmaakteam. Onze specialisten kennen de kneepjes van het vak, en maken alles weer spik en span schoon. We nemen trouwens het volledige interieur onder handen. Van de kelder tot de zolderkamer, en alles daar tussenin. Dankzij onze ontruimings- en schoonmaakdiensten staat alles weer netjes op z’n plaats. 

Bij Elfas geniet je van een voordelig tarief wanneer je de ontruiming en opkuis combineert. Ben je benieuwd wat onze diensten je zullen kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Samen bespreken we graag jouw specifieke situatie. Wij helpen je verder met elke woningontruiming of bedrijfsontruiming, en zoeken altijd naar de meest efficiënte en voordelige methode.

Wat is de prijs voor een woningontruiming?

Wij kunnen moeilijk een exact prijskaartje plakken op een woningontruiming. Waarom niet? Aangezien elke situatie verschillend is. De prijs hangt sterk af van de omvang van de ruimte en de inboedel, de huidige staat van de woning of het pand, jouw behoeften en wensen... 

Een persoonlijke offerte aanvragen bij Elfas is volledig gratis en vrijblijvend. Geen verplichtingen, wel een eerlijke prijs en bespreking van de kosten. Benieuwd wat een woningontruiming je zal kosten? Contacteer ons team, en je ontvangt een vrijblijvende, op maat gemaakte offerte van ons.

Woning laten leegmaken door Elfas

Wil je jouw woning en inboedel in handen leggen van vakmensen? Dan ben je bij Elfas aan het juiste adres. Zowel voor een woningontruiming als voor ontruimingen van bedrijven en loodsen gaan wij altijd op maat te werk. Elke situatie is dan ook anders, en daarom analyseren we eerst alle aspecten van het pand, jouw behoeften en wensen en de huidige staat van het vastgoed. Op die manier bepalen we de geschikte werkwijze, zodat we op een efficiënte manier aan de slag kunnen gaan.

Wij proberen je op die manier altijd een compleet aanbod voor te stellen, en dat tegen de beste prijs. Dankzij ons totaalpakket hoef jij maar één firma aan te spreken voor jouw verhuizing of ontruiming. Van efficiëntie gesproken...  

Wil je gaan voor onze totaaloplossing voor je woning of bedrijfspand? Contacteer dan ons professioneel team telefonisch op het nummer +329 396 32 50. Ook via mail kan je bij ons terecht: facility@elfas.be. Wij beantwoorden zo snel mogelijk al je vragen.