Ben je van plan een pand te verhuren of verkopen? Dan is een grondige schoonmaak een erg goed idee. Zeker na verbouwingen en renovaties is het onder handen nemen een goed idee. Misschien heb je geen tijd, zin of energie om zelf je pand te poetsen. Besteed de grote schoonmaak uit aan een flexibele poetsdienst met professionele schoonmakers om alles goed te reinigen voor de verhuis.

Vraag hier een offerte aan voor uw schoonmaak

Wanneer je huis grondig laten schoonmaken

Er zijn verschillende mogelijkheden waarom je een grondige reiniging kan aanvragen. Zo kan je kiezen voor een opleveringsschoonmaak, een voorjaarsschoonmaak of gewoon een jaarlijkse grondige reiniging van je woning.

Bij verkoop

Een koper voor je pand zoeken? Dan wil je het zo goed mogelijk promoten en presenteren. Een grondige eenmalige schoonmaak is essentieel voor een goede fotoshoot. En al helemaal om bezoekers te ontvangen voor een rondleiding.

Bij verhuur

Een nieuwe huurder zoeken? Dan is de kans groot dat de laatste huurder de woning niet spic en span heeft achtergelaten. Misschien is er zelfs rommel achtergebleven. Geef het daarom een schoonmaak uitgevoerd door een professional. Je nieuwe huurder zal het wellicht ook schoner achterlaten bij een later vertrek.

Na renovaties en verbouwing

Verbouwing gepland? Dan blijft er meestal wel wat vuil, stof en bouwafval achter, ook al zat de aannemer vol goede bedoelingen. Doe een beroep op onze expertise als schoonmaakbedrijf. We brengen zelfs het afval naar het containerpark voor jou.

Vraag hier een offerte aan voor uw schoonmaak

De verloop van een grondige schoonmaak

Bij de schoonmaak van uw pand houden we steeds een vast schema aan. Door steeds efficiënt en grondig te werk te gaan bij de schoonmaak, kan je rekenen op een professioneel vlekkeloos resultaat.

Zowel bij panden voor particulier als panden voor professionele doeleinden zoals kantoren hebben we een goede oplossing. Wanneer u wilt dat uw pand grondig schoongemaakt wordt kiest u voor een deskundige.

  • We poetsen en schrobben manueel alle hoeken van uw woning. Vloeren, ramen en meubels krijgen alle zorg die ze verdienen.
  • Kwalitatieve niet-bijtende producten afgestemd op de oppervlakken die moeten schoongemaakt worden. Ook gebruiken we een krasbestendige microvezeldoek waar nodig.
  • Een gedisciplineerde kuisploeg gaat aan de slag met alle nodige expertise en kennis.
  • Eigen materiaal (hogedrukreiniger, stoomreiniger, stofzuiger, …)
  • Ook terrassen, paden en andere verharding buitenshuis.

Bij een eenmalige schoonmaak is het vaak ook belangrijk wat de verwachtingen en doelstellingen zijn bij de schoonmaak. Zo heeft een eenmalige schoonmaak bij verhuizing na renovatiewerken vaak een andere to-do lijst dan wanneer we jaarlijks een woning schoonmaken.

Benieuwd naar ons actieplan? Elfas is de overkoepelende naam van een aantal dienstverleners voor vastgoed. Voor de schoonmaak en het reinigen van panden is dat Propr!

Veelgestelde vragen

Een huis schoonmaken kan erg gaan schommelen in tijd. De eerste belangrijke factor dat zal bepalen hoe lang het zal duren is de aard van de schoonmaak.Gaat het over een eenmalige schoonmaak na een renovatie? Dan zal dat langer duren dan een periodieke opvolging van een pand. Ook de oppervlakte en de schoon te maken kamers en structuren zoals ramen, muren, vloeren en buiten verharding zijn belangrijk om mee te rekenen.

De kostprijs van het schoonmaken van een huis is te bepalen volgens de te leveren werken, de oppervlakte en de staat van de woning. Wilt u graag een gedetailleerde offerte ontvangen over een eenmalige schoonmaak, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder met het vinden van een oplossing op maat voor uw project.

Ja, we bieden ook periodieke schoonmaak aan aan professionelen en zakelijke klanten. Hierbij zorgen we dat we steeds alles goed onderhouden op kantoor, in gemeenschappelijke delen of appartementsgebouwen. Hebt u vragen over het periodieke onderhoud van uw professioneel pand, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.