Heb je een verbouwing in je woning op de planning staan? Dan heb je mooie vooruitzichten. Althans: eerst nog de helse renovatie en vervolgens nog de schoonmaak. En onderschat dat laatste niet: er blijft onvermijdelijk een aanzienlijke hoop vuil en stof achter na de werken. 

Maar we geven je graag wat moed, want de professionals van Elfas ontlasten je graag in deze vervelende taak. Doe een beroep op onze expertise en ervaring en geniet in geen tijd van een proper, opgeruimd en vooral vernieuwde woning. 

Wil je weten wat onze schoonmaakdiensten je zullen kosten? Vraag dan vrijblijvend en volledig gratis een offerte aan.

Laat je huis schoonmaken na verbouwing

Heb je na een langdurige verbouwing of renovatie echt geen zin meer om ook nog al het stof, vuil en bouwresten op te ruimen? Begrijpelijk. Daarom is het verstandig om de hulp van een expert in te schakelen. 

De schoonmakers van Elfas zijn gespecialiseerd in het reinigen van de kleinste hoekjes, kantjes en gleuven. Het stof wordt grondig van tussen alle kleine spleetjes verwijderd en het vuil wordt correct opgeruimd.

Een volledige bouwwerf schoonmaken

Niet alleen het vuil van een kleine verbouwing nemen wij graag onder handen. Ook op een volledige bouwwerf kunnen wij ons ei kwijt. Het is natuurlijk schoonmaken op een ander niveau, maar onze experts doen niets liever. 

Wij sorteren zowel de grote afvalbrokken als de kleine vuiligheid in de juiste container en voeren al het afval op een correcte manier af. Na deze ruwe schoonmaak van je bouwwerf, kunnen wij bijkomend ook de nieuwe of gerenoveerde woning volledig voor je schoonmaken. Met andere woorden: wij garanderen het totaalplaatje, zowel vanbinnen als vanbuiten. 

Wij zorgen er dus voor dat je woning (of bedrijfspand) volledig klaar is om spik en span opgeleverd te worden. 

Wat wordt gepoetst na een verbouwing?

Uiteraard ruimen wij al het overtollige afval weg, sorteren we het in de juiste container en voeren we het correct af. Maar daarna begint het echte werk pas: het professioneel schoonmaken. 

Onze schoonmakers reinigen alle oppervlakken, van tegels, deuren, muren, ramen of tapijten. Alles wordt grondig schoongemaakt met een dweil, veger of andere specifieke methodes. Hierbij hoort natuurlijk ook een professionele reiniging. 

Ook de ramen worden grondig gepoetst. Geloof ons: na een verbouwing is dat geen kinderspel. Tijdens de verbouwingen worden vensters namelijk afgeplakt om schade te voorkomen. Je kan het dus al raden: lijm- en plakresten blijven achter nadat je de beschermfolie hebt verwijderd. Het is belangrijk om deze restanten grondig te verwijderen, en dat met de grootste zorg zodat je geen krassen maakt op de ramen. 

Ook de keuken en badkamer bevatten veel hoekjes en kantjes, maar vooral: meubels en toestellen die een unieke behandeling vragen. Denk maar aan een wc die andere schoonmaakmiddelen nodig heeft dan bijvoorbeeld een aanrecht of kookplaat. 

Je hebt het dus wel door: de schoonmaak na een renovatie of verbouwing vraagt veel tijd, werk en kennis. Het is daarom geen overbodige luxe om de hulp van een professioneel schoonmaakteam in te schakelen. 

Wat mag je verwachten van onze schoonmaakdiensten?

We hanteren steeds een vast schema, zodat we geen enkele stap in het proces overslaan. Zowel bij panden voor particulieren als voor professionele bedrijfspanden hebben wij de oplossing. 

De schoonmakers van Elfas poetsen en schrobben manueel alle hoekjes van de woning of de ruimte. Denk hierbij aan de vloeren, ramen en meubels. Alles krijgt de nodige zorg en onderhoud. 

We gebruiken uitsluitend kwalitatieve en niet-bijtende producten die geschikt zijn voor het oppervlak. Daarnaast gebruiken we altijd een krasbestendige microvezeldoek om beschadigingen op gevoelige meubels of oppervlakken te vermijden. 

Je hoeft bovendien niets te voorzien. Ons team gebruikt hun eigen materiaal. Op die manier zijn we zeker van kwalitatieve toestellen. Zeker bij toepassingen die delicaat kunnen zijn voor bepaalde materialen is dat cruciaal. Denk maar aan een hogedrukreiniger, stoomreiniger of (zware) stofzuigers. 

En uiteraard heeft onze kuisploeg de nodige expertise en kennis om de schoonmaak in goede banen te leiden en een optimaal resultaat te garanderen. 

Wat kost een schoonmaak na verbouwing?

De ene verbouwing is de andere niet. Het kostenplaatje van een schooonmaak is dus niet eenduidig te bepalen. Alles hangt af van bijvoorbeeld het aantal ruimtes, de hoeveelheid afval, de oppervlakte... 
Vraag daarom vrijblijvend en volledig gratis een offerte aan bij Elfas. Wij komen graag je situatie analyseren en bespreken samen met jou de nodige werkzaamheden. 
Heb je andere vragen over onze diensten? Je kan ons steeds telefonisch bereiken op +329 396 32 50. Ook via mail kan je bij ons terecht: facility@elfas.be.