Wanneer je je huis te koop of te huur aanbiedt op de vastgoedmarkt, is een schone en nette uitstraling essentieel. Op die manier wordt je woning meteen een pak meer waard, en is de aantrekkelijkheid hoger waardoor het waarschijnlijk sneller verkocht of verhuurd zal zijn. 

Alle ruimtes grondig schoonmaken en de allerkleinste vuiltjes verwijderen, is tijdrovend en arbeidsintensief. Wil jij je focussen op de belangrijke documentatie en de wettelijke verplichtingen? Schakel dan de hulp in van ons professioneel schoonmaakteam om je woning spik en span te krijgen voor de verkoop of verhuur.

Je huis of bedrijf schoonmaken voor verkoop of verhuur

Wanneer je een potentiële koper zoekt voor je woning, wil je dat je vastgoed er zo goed mogelijk uitziet. Een grondige eenmalige schoonmaak is daarom essentieel. Niet alleen voor de foto’s die je online plaatst om de woning te promoten, maar ook om in alle netheid de bezoekers te ontvangen voor een rondleiding. 

Ook bij een verhuur is dat niet anders. Zoek je een nieuwe huurder voor je vastgoed, dan wil je dat alles er goed uitziet. Misschien heeft de vorige huurder het wel te bont gemaakt waardoor jij nu met rommel en vuiligheid achterblijft. Leg de schoonmaak daarom gerust in de handen van een gespecialiseerd team. Zo zal je zonder veel problemen een nieuwe huurder vinden voor je woning. 

Ook bedrijven kunnen op onze diensten rekenen. Niet alleen particuliere woningen, maar ook bedrijfsruimtes, loodsen of garages worden namelijk te koop of te huur aangeboden op de vastgoedmarkt. 

Wil je weten wat het schoonmaakteam van Elfas voor jou kan betekenen? Contacteer ons gerust voor al je vragen over onze diensten. Telefonisch kan dat op het nummer +329 396 32 50. Via mail antwoorden wij eveneens zo snel mogelijk: facility@elfas.be.

Wat wordt er schoongemaakt tijdens een schoonmaak?

Om een volledig schoonmaakpakket te kunnen aanbieden, houden we voor elke poetsbeurt een vast stramien aan. Door steeds efficiënt en grondig te werk te gaan bij een schoonmaak, kan je zeker zijn van een professioneel en vlekkeloos resultaat. 

Zowel voor particuliere woningen als voor bedrijfspanden hebben wij een geschikte oplossing voor handen. Wanneer je wil dat een pand grondig wordt gereinigd, kan je rekenen op onze vakkundige service. Natuurlijk kies jij zelf wat wij onder handen nemen, maar we geven graag een aantal voorbeelden van onze gedreven en correcte schoonmaakhandelingen. 

  • Wij schrobben en poetsen manueel alle hoekjes van de woning. Vloeren, ramen en meubels krijgen hierbij de zorg die ze verdienen. 
  • We gebruiken uitsluitend kwalitatieve en niet-bijtende producten, afgestemd op de oppervlakken die schoongemaakt worden. Daarnaast gebruiken we waar nodig een krasbestendige microvezeldoek 
  • Wij gebruiken altijd ons eigen materiaal. Zo zijn we er zeker van dat we met kwalitatieve producten en gereedschappen aan de slag kunnen gaan. Denk maar aan hogedrukreinigers, stoomreinigers, stofzuigers... 
  • Naast de ruimtes binnenshuis kan je bij ons ook terecht voor de schoonmaak van terrassen, opritten, paden of andere verharding buitenshuis. 

Kortom, ons team van schoonmakers weet als de besten hoe ze vuil moeten bestrijden. Dankzij de jarenlange ervaring en onze expertise kan je op je beide oren slapen: wij behandelen elke oppervlakte in je woning met de juiste methode en grootste zorg. 

Wat kost een schoonmaak voor verkoop of verhuur?

Omdat elke woning en situatie anders is, kunnen we moeilijk een vast prijskaartje plakken op de schoonmaak van je pand. De kosten hangen voornamelijk af van de huidige toestand, de grootte van de woning, het te leveren werk, jouw behoeften... 

Wil je een gedetailleerde offerte voor een eenmalige schoonmaak? Een offerte is volledig vrijblijvend en gratis. Indien nodig komen wij ter plaatse en bespreken we samen met jou alle mogelijkheden en wensen. Op die manier kunnen we een eerlijke en bewuste prijs vaststellen voor de schoonmaakdiensten. 

Je huis laten schoonmaken door Elfas

Ben je op zoek naar een professionele partner die je woning kraaknet maakt voor de verkoop of verhuur? Contacteer ons ervaren Elfas-team. Geloof ons gerust als we zeggen dat we al voor veel hete vuren hebben gestaan. Maar geen enkele uitdaging is te moeilijk voor onze professionals. Wij bedenken altijd de meest efficiënte en kostenbesparende methode voor de (eenmalige) schoonmaak. 

Onze vakmensen gaan dan ook enkel voor het beste resultaat. Geen verborgen stof of vuil meer in de hoekjes, geen vieze vlekken op onverwachte plaatsen. Alleen maar een frisse en propere uitstraling wanneer je de woning binnenkomt. Kortom: maak je geen zorgen over de verkoop of verhuur van je vastgoed. Dankzij onze inzet kan jij je woning vol vertrouwen aanbieden op de vastgoedmarkt. 

Wil je weten wat wij exact voor jou kunnen betekenen en tegen welke kost? Vraag vrijblijvend en volledig gratis een offerte aan. Ook voor andere vragen kan je bij ons terecht: facility@elfas.be of telefonisch via +329 396 32 50.